vineri, 25 septembrie 2009

ArtShow

Cine suntem si cu ce ne ocupam ?

Trupa ArtShow este o trupa care organizeaza evenimente de mare amploare si va stam la dispozitie cu: spectacole de teatru de toate genurile si pentru toate varstele , animatori (actori profesionisti) plini de energie, costumati la cererea clientului in orice personaj de poveste, fachiri, oameni cu poiuri de foc, oameni pe picioroange, spectacole de magie atat pentru copii cat si pentru adulti. Petrecerea sau evenimentul dumneavoastra este o prioritate pentru noi, de aceea va punem la dispozie spectacole profesioniste cu actori profesionisti!

De asemenea, pentru petrecerea de botez, mot, turta sau nunta oferim spectacole cu URSITOARE de cea mai buna calitate! http://www.bebeparty.ro/
Aparitia ursitoarelor la petrecerea pentru botez, mot, turta este un moment spectaculos si da o nota deosebita evenimentului bucurand atat familia cat si oaspetii!Acest moment unic este un spectacol regizat, in care mama cu bebelusul stau in mijlocul invitatilor, iar in jurul lor vin 3 ursitoare. Ele se rotesc si ursesc pe rand copilului o viata lunga, fericita, cu multa sanatate, noroc la bani si o dragoste adevarata! Spectacolul este haios si are umor datorita ursitoarelor cele bune care o fugaresc pe ursitoarea cea Rea din preajma copilului, alungand-o de la eveniment! Spectacolul este jucat de actrite profesiniste iar muzica si costumele sunt de vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu