vineri, 25 septembrie 2009

Bucuresti – 550 de ani de la prima atestare documentara a Capitalei

In cadrul evenimentului Bucuresti 55o, trupa de teatru ArtShow prezinta :

Spectacole de teatru cu papusi pentru copii
Spectacolele de teatru cu papusi si marionete sunt adaptari comice dupa povesti celebre, potrivite pentru toate varstele. Scenariile se bazeaza pe textele originale ale povestilor, si sunt insotite de muzica antrenanta.Scenografia decorului si a papusilor, este potrivita pentru orice tip de spatiu, iar spectacolele sunt realizate si sustinute de regizor si actori profesionisti. Pe parcursul evenimentului, avem posibilitatea de a asigura animatori costumati in personaje, care fac jocuri, concursuri, stafete, karaoke cu copiii, inainte si dupa spectacolele de teatru.
“Scufita rosie”- adaptare dupa Charles Perrault
" Fata babei si fata mosneagului"- adaptare dupa Ion Creanga
“Cenusareasa"- adaptare dupa Charles Perrault si Fratii Grimm
“Vasilache si Marioara” - feerie populara
Spectacol de magie pentru adulti
Spectacolul de magie este urmarea unui stagiu de pregatire cu profesori renumiti din Franta, iar recuzita este achizitionata din magazinele cu circuit inchis din Paris si Viena.
Show-ul dureaza 20- 30 min, in care publicul de toate varstele se poate delecta cu numere rar intalnite in Romania.
Spectacol de magie pentru copii
Porumbei care ies din palarie, monede ce curg din hainele copiilor, bile care se dubleaza, obiecte care se rup si apoi se repara, esarfe magice care isi schimba culorile, zaruri ce apar si dispar, baghete fermacate din care ies flori naturale, etc. toate aceste trucuri magice fac parte dintr-un spectacol execeptional! Atat copiii cat si parintii vor rade cu pofta la un spectacol interactiv si uimitor!
Cabaret
Atmosfera incendiara a cabaretului copleseste publicul de toate varstele si categoriile sociale, impresionand prin stil si spectaculozitate. Muzica si coregrafia de cabaret sunt antrenante, iar nostalgia trecutului ii defineste carcterul!
Step
Performanta dansatorilor de step este unica iar spectacolul lor aminteste de o perioada de glorie a unuia dintre cele mai frumoase dansuri care au existat. Tinuta, eleganta si prestanta acestui dans impresioneaza oriunde si oricand. Caracterul exclusivist, ridica stepul la cele mai inalte nivele artistice.
Improvizatii elaborate
Personaje desprinse din piesele si schitele lui Caragiale invita publicul sa invadeze spatiul amenajat. Publicul va vizita pe rand personajele din piese: Mita Baston si Didina Mazu Zoe si Tipatescu, Doamna si Bubico, Zita si Veta, etc. Personajele vor sustine scurte improvizatii, incercand sa conduca publicul in lumea lui Caragiale. Ele vor canta, vor juca scene din piese, vor desena,vor face caricaturi, vor organiza jocuri, concursuri, stafete, etc
Fachiri, poiuri cu foc, uriasi pe picioroange, mimi, statui miscatoare
Fantezia si arta isi gasesc locul in lumea personajelor fantastice ale targurilor si balciurilor de alta data! Celebrarea acestei atmosfere imparte bucurie si entuziasm in sufletul tuturor!